Online 6. Simpozij HUGPD-a – 8.travanj 2022. – Poziv

Poštovane kolegice i kolege, poštovani prijatelji dojenja,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD održati će u petak 08. travnja 2022.g. od 9,30 do 14,00 sati 6. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“  – Stručna podrška u dojenju osigurati će prevladavanje poteškoća!

Simpoziji će se i ove godine održati online, u virtualnom obliku zbog radi epidemioloških prilika.

Zdravstveni djelatnici koji sudjeluju u pružanju direktne podrške trudnicama i majkama sa malom djecom u dojenju trebaju biti informirani i imati dostupnost najnovijim informacijama o dojenju kako bi osigurali da majke koje to žele i trebaju imaju osiguranu najbolju moguću skrb i da im se omogući da ostvare uspješno dojenje.
Zato smo i ove godine pripremili interesantan program sa predavanjima i temama sa kojima se vrlo često susrećemo u našem svakodnevnom radu.

Simpoziji je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

Program 6. simpozija

BODOVANJE

Sudjelovanje na Simpoziju u postupku je  bodovanja Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske komore primalja i Hrvatske liječničke komore.

Naši ovogodišnji sponzori

Zlatni sponzori

ewo_pharma
Dojenje, HUGPD

Brončani sponzori

AlpenPharma_logo

ROK PRIJAVE

Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Prijave se primaju do 06. travnja 2022.g. isključivo putem on-line obrasca.

Prijava na 6. Simpozij

Upute i link za pristup i uključivanje u virtualnu dvoranu primit će te putem e-maila 06. travnja 2022.

Također Vas ljubazno molimo da prilikom registracije upišete svoje puno ime i prezime radi dodjele bodova od strane komora.

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 100,00 kuna na broj žiro računa udruge HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za 6. Simpozij HUGPD-a.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Zahvaljujemo se prvenstveno svim predavačima kao i Sponzorima koji su svojim sudjelovanjem podržali održavanje cjelokupnog programa Simpozija.

Veselimo se što Vam možemo ponuditi sudjelovanje na ovom značajnom virtualnom događaju što je prilika koju ne treba propustiti!

Veselimo se vašem sudjelovanju!
Predsjedništvo HUGPD