Mitovi o dojenju – Brošura HUGPD-a

Mali savjetnik za uspješno dojenje – Mitovi o dojenju

Mali savjetnik za uspješno dojenje – Mitovi o dojenju

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD pripremila je i izdala brošuru „Mali savjetnik za uspješno dojenje“ namjenjenju trudnicama u cilju njihove što bolje pripreme za dojenje.

Brošura sadrži informacije o najčešćim mitovima/zabludama vezanim uz dojenje kao i objašnjenja koja su točna vezano uz navedene tvrdnje kako bi se i na ovaj način osigurala priprema i pružila podrška dojenju trudnicama i njihovim obiteljima  za razdoblje koje ih uskoro očekuje.

Mali savjetnik za uspješno dojenje – Mitovi o dojenju


Pripremu i izdavanje brošure financijski je omogućio Grad Zagreb.

U recenziji brošure sudjelovali su članovi Povjerenstva za promicanje i zaštitu dojenja pri Ministarstvu zdravstva a tiskana je u 4.300 primjeraka.

Prema dogovoru sa Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba brošure će dijeliti patronažne sestre voditeljice trudničkih tečajeva u Gradu Zagrebu na svim lokacijama njegovog održavanja,  tijekom mjesečnih sastanaka i održavanja grupa za potporu dojenju kao i u svim savjetovalištima za dojenje u Gradu Zagrebu.

Brošuru možete preuzeti i na web stranici  kako bi osigurali njezinu dostupnost i puno šire svim zainteresiranim trudnicama, majkama i njihovim obiteljima.

Vaš HUGPD!

Preuzmi brošuru Mali savjetnik za uspješno dojenje – HUGPD

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR