Peta dvodnevna radionica – Trening za trenere

Županijske koordinatorice grupa za potporu dojenju!

Održana je peta dvodnevna radionica u prostoru Škole narodnog zdravlja „A. Štampar“ Rockfellerova 4, Zagreb a u organizaciji HUGPDa i UNICEFa te pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Nakon održane četiri regionalne radionice u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci u sklopu projekta „Jedna patronažna sestra = jedna grupa“organizirali smo dvodnevnu petu zajedničku radionicu za patronažne sestre, voditeljice grupa za potporu dojenja i naše trenere budućih voditeljica grupa.

Sudionice su predstavnice svojih županija i njihove koordinatorice koje će sa voditeljicama grupa za potporu dojenja u svojoj županiji napraviti i poslati izvještaj sa podacima kako se rad grupa odvija u sklopu njihove županije.

Županijske koordinatorice grupa za potporu dojenju!

Na radionicama se uz edukacijiski program za trenere o komunikaciji, pružanju podrške u dojenju koja je utemeljna na dokazima i saznanjima koja će im pomoći da budu dobre i educirane trenerice održao i Okrugli stol na kojem su sudionice zajednički postavile ciljeve i njihove potrebe u uspješnom ostvarivanju daljnjeg rada udruge.

Vjerujemo da ćemo zajedno biti još uspješnjiji u ostvarenju naših ciljeva i da ćemo i dalje imati potrebnu podršku društvene zajednice kako bi naš rad bio još uspješniji i koristan svim obiteljima kojima je potrebna podrška u dojenju te kako bi ostvarili više stope isključivog i ukupnog trajanja dojenja u Republici Hrvatskoj.

Zaključci sa Okruglog stola

Preuzmite izvješće