1. Simpozij o dojenju – PRIJAVE

Poštovane/poštovani,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju (HUGPD) poziva vas na   1. Simpozij o dojenju u organizaciji HUGPD, pod nazivom:

„MAJČINO MLIJEKO – NAJDRAGOCJENIJI RESURS ZA NOVOROĐENČAD I MALU DJECU“

koji će se održati u petak, 24. ožujka 2017. od 8.00 do 15.00 sati u dvorani Doma zdravlja Zagreb-centar, Av. V. Holjevca 22, Siget, Novi Zagreb.

Cilj  HUGPD-a je promovirati važnost i značaj potpore dojenju te širiti mrežu grupa za potporu dojenju u lokalnoj zajednici na području cijele Republike Hrvatske.

Svoja iskustva i nova saznanja o dojenju prenjet će Vam naše gošće – predavačice kojima se najiskrenije zahvaljujemo što su svojim angažmanom omogućile realizaciju Simpozija!

Najljepše se zahvaljujemo ravnateljstvu Doma zdravlja Zagreb Centar što nas je podržalo i omogućilo nam besplatno korištenje dvorane za održavanja Simpozija!

Simpozij je namijenjen: patronažnim sestrama, primaljama, medicinskim sestrama i liječnicima – pedijatrima koji skrbe za majku i njeno dijete.

BODOVANJE

Sudjelovanje na Simpoziju u postupku je bodovanja Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske komore primalja i Hrvatske liječničke komore.

ROK PRIJAVE

Maksimalno možemo primiti ukupno 90 sudionika Simpozija.

Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Prijave se primaju do 22. ožujka 2017.g. isključivo putem on-line obrasca koji se nalazi na dnu stranice.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualne informacije molimo javite se na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Kotizacija

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 100,00 kuna na žiro račun udruge HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za Simpoziji.

Program simpozija

Zlatni sponzori:

logo
milsing_logotip


Brončani sponzor:

mediforma
Logo LRP Dermatologique[1]

Simpozij podržao:

DZ-logo

Prijava za 1. Simpozij

Marjana Jakčin, bacc med teh., IBCLC, Voditeljica organizacijskog odbora
Dinka Barić,mag.med.techn., IBCLC, Predsjednica Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju