4. Simpozij o dojenju HUGPD – PRIJAVE

Poštovane/poštovani,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD poziva Vas na 4. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocijeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“  – praktična i savjetodavna podrška u rješavanju čestih poteškoća kod majki i male djece, koji će se održati u petak 03. travnja 2020.g. od 9,00 do 16,00 sati u dvorani Doma zdravlja Zagreb Centar, Avenija Vjećeslava Holjevca 22, Siget, Novi Zagreb.

Pozivamo Vas da iskoristite ovu priliku da nam se pridružite i sudjelujete na zanimljivim predavanjima koja su za Vas pripremili naši ovogodišnji predavači koji svojom svakodnevnom praksom i kontinuiranim radom jesu neizostavna stručna pomoć i podrška svim obiteljskim zajednicama sa dojenčadi i malom djecom.
Uz rješavanje brojnih zdravstvenih poteškoća njihov utjecaj na širenje svijesti o važnosti dojenja u zajednici doprinose u razvoju ostvarivanja najoptimalnijih uvjeta i mogućnosti u pružanju podrške dojenju u zajednici.

Simpoziji je namjenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

Program 4. simpozija

BODOVANJE

Simpozij je u postupku bodovanja Hrvatske liječničke komore i  Hrvatske komore medicinskih sestara. Hrvatska komora primalja stručni skup boduje sa 10 (deset) bodova za aktivno i 8 (osam) bodova za pasivno sudjelovanje.

ROK PRIJAVE

Maksimalno možemo primiti ukupno 100 sudionika Simpozija. Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Prijave se primaju do 31. ožujka 2020.g. isključivo putem on-line obrasca koji se nalazi na dnu stranice.

IZBORNA SKUPŠTINA HUGPD-a

Ove godine nakon redovnog programa 4. Simpozija održat će se Izborna skupština HUGPD-a pa se ujedno obavješatavaju sve članice i članovi Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju da ukoliko su zainteresirani pripreme i pošalju svoje kandidature za mjesta u tijelima udruge:

  • Predsjednica
  • Dvije dopredsjednice
  • 3 (tri) člana Upravnog odbora
  • 3 (tri) člana Nadzornog odbora
  • Tajnica

Molimo da svoje kandidature (životopis i prijedlog programa rada) pošaljete elektronskom poštom na e-mail: hugpd@hugpd.hr najkasnije do 25.03.2020.

Naši ovogodišnji sponzori

Zlatni sponzor +

ewo_pharmaZlatni sponzori

Uriagei
Bayer
Logo Baby sebamed

Srebrni sponzor

Salveo

 

Brončani sponzor

AlpenPharma In the name of Health

Simpozij podržali

DZ centar
Biorela LOGO_
Natural Wealth

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 200,00 kuna na broj žiro računa udruge
HR 5223 60000 11022 74939
sa napomenom – kotizacija za Simpozij.

Prijava na 4. Simpozij

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Veselimo se vašem dolasku!

Predsjedništvo HUGPD

Naslovnica