Hvala svima na podršci i sudjelovanju – Online 4. Simpoziji HUGPD-a

Online 4 simpozij HUGPD

Ova izazovna godina nije nas obeshrabrila i unatoč odgodama održali smo naš 4. Simpoziji na jedan svima nama nov način.
Pri tom smo ponešto i naučili ali i uvidjeli da smo se uspješno prilagodili novim okolnostima i nastavili sa našim planiranim aktivnostima u cilju osiguravanja potrebne edukacije iz medicine dojenja kao i promidžbe dojenja.

Nedostajala nam je zajednička fizička blizina na koju smo inače pri ovakvim događajima naviknuli ali je ostvaren cilj održavanja a to je podjela najaktualnijih informacija iz područja dojenja i osiguravanja potrebne skrbi za majku i dijete koje su nam svima važne kako bismo mogli nastaviti sa pružanjem što adekvatnije skrbi za majku i dijete u našem radu.

Želimo se zahvaliti svima Vama koji ste sudjelovali iz svih krajeva Republike Hrvatske ali i Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Ipak i ova posebna okolnost kao i sam način održavanja Simpozija omogućili su da se svi zainteresirani za ovu edukaciju okupimo iako smo na različitim i udaljenim mjestima što je još jedna od pozitivnih karakteristika održavanja programa na daljinu u ovim posebnim okolnostima.

Velika zahvala svim našim predavačima koji su imali strpljenje, volju i nesebičnu želju da podijele svoje iskustvo i znanje sa svima nama koji smo sudjelovali na čemu im se od srca zahvaljujemo!

Hvala puno i našim ovogodišnjim Sponzorima koji su podržali održavanje 4. Simpozija kao i tehničkom sponzorstvu tvrtke Cisco Webex.

Uz želju i nadu da ćemo se ubrzo vratiti na prijašnji način života i rada te i dalje uspješno provoditi predstavljene programe za razvoj promicanja dojenja pozivam Vas da ne posustanemo u obogaćivanju našeg znanja i nadalje koristimo ovu situaciju kao mogućnost za pripremu i provedbu planiranih aktivnosti koje će omogućiti da ostvarimo ciljeve koji će učiniti da dojenje zadrži i postigne normu i vrijednost pozitivnog zdravstvenog ponašanja u našoj društvenoj zajednici.

Hvala Vam puno!
Tekst pripremila: Dinka Barić