Online 4. Simpozij HUGPD-a – 11.rujna 2020 – Poziv

Poštovane kolegice i kolege, poštovani prijatelji dojenja,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD donijela je odluku da će 4. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“  – praktična i savjetodavna podrška u rješavanju čestih poteškoća kod majki i male djece, održati u petak 11. rujna 2020.g. od 9,30 do 15,00 sati. u virtualnom obliku – online

Naš se svijet svakodnevno mijenja i nastavlja se mijenjati zbog krize COVID-19 pa smo se tako i mi morali tome prilagoditi kako bismo održali i nastavili sa našim planiranim aktivnostima u cilju osiguravanja potrebne edukacije iz medicine dojenja kao i promidžbe dojenja.
Zbog sigurnosti svih nas, predavača i sudionika ovaj oblik održavanja našeg 4. Simpozija biti će nešto drugačiji ali vjerujem sa jednakim učinkom za sve nas, podijeliti će važne i najaktualnije informacije iz područja dojenja i osiguravanja potrebne skrbi za majku i dijete koje su nam svima važne kako bismo mogli pružiti što adekvatniju skrbi za majku i dijete u našem radu.

Simpoziji je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

Program 4. simpozija

BODOVANJE

Sudjelovanje na Simpoziju bodovati će Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja i Hrvatska liječnička komora.

Naši ovogodišnji sponzori

Zlatni sponzor +

ewo_pharmaZlatni sponzori

Uriagei
Bayer
Logo Baby sebamed

Srebrni sponzor

Salveo

 

Brončani sponzor

AlpenPharma In the name of Health

Simpozij podržali

DZ centar
Biorela LOGO_
Natural Wealth

ROK PRIJAVE

Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Prijave se primaju do 08. rujna  2020.g. isključivo putem on-line obrasca.

Prijava na 4. Simpozij

Upute i link za pristup i uključivanje u virtualnu dvoranu primit će te putem maila 09. rujna 2020.

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 100,00 kuna na broj žiro računa udruge HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za Simpozij HUGPD.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Zahvaljujemo se prvenstveno svim predavačima i Sponzorima koji su svojim sudjelovanjem podržali održavanje cjelokupnog programa Simpozija.

Veselimo se što vam možemo ponuditi sudjelovanje na ovom značajnom virtualnom događaju i priliku koju ne treba propustiti!

Veselimo se vašem dolasku!
Predsjedništvo HUGPD