Održana je Prva regionalna radionica HUGPDa u Zagrebu!

HUGPD_radionica Zagreb

Održana je Prva regionalna radionica ”Jedna patronažna sestra = jedna grupa” u Zagrebu 15. studenog 2014. godine u prostorima Gradske skupštine Grada Zagreba . Zahvaljujemo se svim voditeljicama radionica, V.Čižmek, bacc.med.techn,  doc. dr.sc. A. Pavičić Bošnjak, prof. dr. sc. M. Ljubešić, A. Blažević bacc. med.techn., IBCLC i Ž. Skukan Šoštarić bacc.med.techn., IBCLC.
Također se zahvaljujemo prof.dr.sc. J.Grguriću ispred ureda UNICEFa, S Predavec dr.med ispred Ministarstva zdravlja i M.Šentiji Knežević prof.log., ispred Grada Zagreba Gradskog ureda za zdravstvo koji su sudjelovali na našoj prvoj regionalnoj radionici.
Zahvaljujemo se i svim sudionicima koji su svojim prisustvom doprinjeli radnoj atmosferi i aktivnom prijenosu znanja koje nam je vrijedno u radu sa grupama za potporu dojenju.
Veliko hvala svim kolegicama koje su svojim angažmanom pomogle u organiziciji odvijanja radionica ( registraciji sudionika, podjeli priručnika, letaka, postera i podjeli potvrdnica na kraju radionica).

I ovom prilikom  zahvaljujemo se Uredu UNICEFa Hrvatska koji je osigurao mogućnosti da HUGPDa  ostvari provedbu cijelog Projekta “Jedna patronažna sestra = jedna grupa” kao i Gradu Zagrebu koji je prepoznao potrebu udruge i podržao provedbu prve regionalne radionice u Zagrebu osiguravši mogućnost korištenja prostora u kojem su radionice održane.

 

Evo ukratko kako je to izgledalo!

 

Veselimo se održavanju sljedeće radionice u Splitu 22. studenog 2014. god.