Rezultati online edukacije HUGPD-a

Drage kolege i kolegice!

Kao predsjednica HUGPD-a želim se iskreno zahvaliti svima vama koji ste aktivno sudjelovali na održanim online edukacijama.

Svojim sudjelovanjem dali ste ogromnu podršku HUGPD-u u realizaciji ideje i cijelog projekta.

Obavijestili smo e-mailom sve ravnatelje i glavne sestre Domova zdravlja u Republici Hrvatskoj kako bi vam i oni sami dali dodatnu podršku te na taj način potaknuli i sve druge kolegice na edukaciju. Ima li takvih uopće 😉 ?

Pohvalite svoje ravnatelje i glavne sestre koji su vas ohrabrili i sugerirali vam da sudjelujete u ovoj edukaciji.

Svi mi koji smo osmišljavali i stvarali ovaj projekt smo naučili jako jako puno. Ja sam naučila da ne postoji nemoguće ali ni savršeno.

Doista, dali smo jako puno truda i vremena kako bi utvrdili sve moguće nedostatke ili predvidjeli bilo kakve tehničke poteškoće.

Uspjeli smo 99%! Ili nismo uspjeli 1% i radi toga mi je jako žao.

No, iskoristiti ćemo ovo stečeno iskustvo i biti spremniji za nove izazove u budućnosti koji su pred nama.

Bez obzira na sve želim se zahvaliti svima vama koji cijenite edukaciju, koji ste uložili svoje slobodno vrijeme u zamjenu da naučite nešto novo ili da se podsjetite na ono što znate, vama koji ste u kratkom roku pogledali sve edukacije i koji ste nam bezuvjetno davali potporu, vama koji se niste predavali i nakon nekoliko neuspjeha! Hvala vam od srca na tome!!

Neka i ”vaše mame” znaju da ste vi jedna od onih kojima se zahvaljujem na vašem uspjehu!! Saznajte više !!

Veliko hvala i našim sjajnim predavačicama koje su bile jednako tako uporne i fantastične! Kako ste ocijenili edukaciju, kliknite ovdje.

Ja osobno ispred svega cijenim iskrenost, timski rad, poštenje i upornost a što su ujedno i vrijednosti HUGPD-a.

Jednostavnije ne može!

Vjerujem da ovaj naš zajednički uloženi trud u stjecanju znanja o dojenju i načinu rada u grupama koje će nastaviti pružati podršku u društvenoj zajednici u ovom najznačajnijem pozitivnom zdravstvenom ponašanju – dojenju, a na samom početku života svakog čovjeka, imati svoj dodatni utjecaj na podizanje kvalitete u vođenju i radu postojećih grupa ali i da je potaknuo na formiranje novih grupa koje će biti na korist mnogim mamama i njihovoj dojenčadi.

Dinka Barić,
Predsjednica HUGPD

 

Pročitajte sve komentare naših kolegica. Hvala svima na komentarima!

Poštovana ,Imala sam poteškoće kod pristupa  1.edukaciji, nisam se dugo mogla spojiti , drugu edukaciju nisam mogla do kraja odslušati radi pucanja internetske veze u kasnim večernjim satima,s ostalim  edukacijama nisam imala baš nikakav problem ,uredno su protekle.
Hvala i srdačan pozdrav (s potpisom)

Jako sam zadovoljna ovakvim načinom edukacije i pozdravaljam inovativnost u obrazovanja med.sestara, Lp

-pitanja su ponekad u raskoraku sa stvarnom situacijom na terenu.
-ima jako puno nerazumljivih i dvosmislenih  pitanja

JAKO JE SVE KORISNO, ALI NEZNAM DALI “TEČAJ” OSTAJE I DALJE NAKON 31.03.2016. DOSTUPAN ZA OTVORITI I IMATI MOGUĆNOST OTVORITI KAD JE POTREBA ZA POSJETITI SE, TO BI MI BILO VAŽNO, – ZAHVALNA KOLEGICA !!?

Poštovani, imam samo primjedbu na neka evaluacijska pitanja koja zvuče dosta nejasno i zbunjujuće! Treba ih jasnije formulirati bez dvosmislenosti!

Poštovani, imala sam u tri navrata tehničke poteškoće u praćenju online nastave, te bi možda bilo korisnije kad bi pitanja bila na kraju svake pojedinačne prezentacije da možemo više puta pogledati prezentaciju i potom odgovarati na pitanja. Inače, svaka pohvala. Prvi put se srećem s ovom vrstom edukacije i mislim da je to pravi način da se s  malim sredstvima postiže  puno! Preporučujem za ubuduće!

duzina pojedine radionice i nerazgovjetan govor.

Za ovaj tečaj saznala sam sasvim slučajno, mislim da bi bilo jako korisno ka d bi sve patronažne sestre putem svojih Domova zdravlja bile obaviještene o sličnim aktivnostima. Lp

Trebalo bi omogućiti spremanje dijela odgovora, odnosno slanje odgovora usred prezentacije. Periodi kada sam u mogućnosti odslušati prezentaciju često su kraći od trajanja prezentacije te sam primorana slušati prezentacije vikendom.

Možda o nečem novom da čujemo što već ne znamo..

Možda malo predugo trajanje pojedinih edukacija…da su kraće ali onda malo teža pitanja

Poštovani, Jako sam zadovoljna edukacijom.Ovakav način edukacije je odličan,posebno za nas koje nismo iz Zagreba.Pruža mogućnost da u miru svoga doma ,jedan na jedan odslušamo predavanje i učimo.Imam jedno pitanje .Postoji li mogućnost komunikacije sa predavačem sa predavačem u smislu ako ima nekih nejasnoća ili nas nešto zanima da možemo pitati .Sve pohvale za Vaš trud. Hvala

Za online tečaj svake pohvale,pristupačno kad to nama odgovara,ne oduzima nam vrijeme na odlazak na određeno mjesto gdje se održava edukacija(ja osobno gubim samo na putovanje X sati plus vrijeme slušanja predavanja) pa bi bilo poželjno kad bi imali više takvih predavanja i na taj način prikupljanja bodova.Ujedno smatram da se na taj način i pozornije sluša predavanje zbog odgovaranja na  pitanja tijekom slušanja.Još jednom svake pohvale! (s potpisom)

Još jednom vam svima puno hvala od srca!