Poziv na Stručni skup i godišnju Skupštinu HUGPD-a

11.06.2016.,ŠKOLA NARODNOG ZDRAVLJA „A. ŠTAMPAR“, Medicinski fakultet u Zagrebu, Rockfellerova 4, Zagreb.

Poštovane kolegice i koordinatorice Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju,

HUGPD  Vas poziva na stručni skup u Zagrebu, 11. lipnja 2016.g. (subota) koji se održava u sklopu projekta „Jedna patronažna sestra = jedna grupa“ uz  financijsku potporu Ministarstva zdravlja RH koji je namjenjen prvenstveno vama, ali i svim ostalim kolegicama, aktivnim voditeljicama grupa za potporu dojenju.

Tijekom ovog projekta, HUGPD realizirala je online edukacijski program (online tečaj i webinare), za sve naše članice /-ove voditeljice grupa za potporu dojenu, sa ciljem podizanja kvalitete rada i djelovanja grupa za potporu dojenju u RH.

Provedbom prošlogodišnjih aktivnosti u ovom projektu formirali smo tim trenera –Županijskih koordinatorica, koje za HUGPD imaju značajnu ulogu u pružanju pomoći i podrške novim kolegicama koje će se uključivati u rad i formiranje novih grupa za potporu dojenju kao i praćenje rada svih postojećih grupa u županijama.

Naš cilj je uključiti vas u rad Županijskih koordinacijskih odbora za promicanje dojenja pri svakoj Županiji, čije je osnivanje aktivnost koja je predviđena u Programu za zaštitu i promicanje dojenja u RH za razdoblje 2015 – 2016 godine a koji je usvojila Vlada Republike Hrvatske.

Raduje nas što smo dobili podršku i mogućnost da ostvarimo do sada sve naše predviđene projektne aktivnosti i da smo na taj način utjecali na podizanje kvalitete u pružanju podrške dojenju u zajednici.

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do 01.06.2016. kako bi mogli dati mogućnost svim zainteresiranim kolegicama da sudjeluju s obzirom na ograničeni broj mjesta (100) u dvorani na e-mail: info@hugpd.hr ili hugpd@hugpd.hr

Za sve vas koji dolazite iz udaljenih područja osigurati ćemo smještaj na bazi noćenja sa doručkom (10./11.06.2016) i potrebno je do 25.05. najaviti svoj dolazak radi rezervacije smještaja.

Broj noćenja je ograničen a prvenstvo u osiguravanju noćenja imati će kolegice /-e iz udaljenijih područja te izabrane Županijske koordinatorice HUGPD-a.

S poštovanjem,
Dinka Barić, predsjednica HUGPD-a

Program stručnog skupa