Održan je 2. Simpozij HUGPD-a

2. Simpozij HUGPD

Drage kolegice i kolege, dragi suradnici i prijatelji dojenja!

Od srca Vam se želim zahvaliti što ste svojim sudjelovanjem i aktivnošću doprinjeli da uspješno zajednički realiziramo naš 2. Simpoziji „Majčino mlijeko – najdragocijeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“.

Vjerujem da ste i ove godine kroz naš zajednički rad tijekom održavanja Simpozija oplemenili svoje već stečeno znanje u pružanju podrške dojenju ali i razmijenili iskustva koja će nam pomoći u našoj budućoj praksi.

HUGPD 2. Simpozij  HUGPD 2. Simpozij_2

U želji da ovu aktivnost održimo i dalje kao tradiciju te da i iduće godine organiziramo naš novi Simpoziji HUGPD-a sa jednako vrijednim sadržajima koji naglašavaju vrijednosti dojenja i podižu njegovo strateško i nacionalno značenje u zajednici kao javno zdravstvenog prioriteta Republike Hrvatske.

Ovom prilikom Vas sve zajedno pozivam da se aktivno uključite u njegovu organizaciju sa svojim prijedlozima ili vlastitim prikazom rada u praksi kako bismo uspješno organizirali Simpoziji i iduće godine!

HUGPD se želi još jednom zahvaliti ravnateljici Doma zdravlja Zagreb Centar doc.dr.sc. Antoniji Balenović što nam je izašla u susret i omogućila da naš II Simpoziji organiziramo i održimo u dvorani Doma zdravlja Centar na lokaciji u Sigetu gdje smo se doista ugodno osjećali.

HUGPD 2. Simpozij      HUGPD. 2.Simpozij

Najljepše se zahvaljujemo našim zlatnim sponzorima Milsing-u i Bayer-u te Mediformi sa srebrnim sponzorstvom.

Hvala puno i Jamnici d.d. koja nas je također podržala u cijeloj organizaciji.

HUGPD 2. Simpozij_3  HUGPD 2. Simpozij

Veliko Vam hvala svima!

Dinka Barić,
Predsjednica HUGPD