2. Simpozij o dojenju – PRIJAVE

Poštovane/poštovani,

Hrvatska udruga grupa za potporu doejnju HUGPD poziva Vas na 2. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocijeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“, koji će se održati u petak 23. ožujka 2018.g. od 9,00 do 16,00 sati u dvorani Doma zdravlja Zagreb Centar, Avenija Vjećeslava Holjevca 22, Siget, Novi Zagreb.

HUGPD okuplja preko 200 Grupa za potporu dojenju na području cijele Republike Hrvatske.
Naša misija je potpora i promicanje dojenja  među svim populacijskim skupinama, u skladu sa smjernicama UNICEF-a i WHO o isključivom dojenju do navršenih 6 mjeseci starosti djeteta i nastavak dojenja uz dodatnu hranu sve dok majka i dijete to žele, optimalno do druge godine djetetovog života.

Ove godine posebno želimo istaknuti vrijednosti osnivanja prve Hrvatske banke humanog mlijeka i značaj majčinog mlijeka za prijevremeno rođenu djecu.

Kroz predavanja koja će voditi iskusne predavačice; liječnice, medicinske sestre prvostupnice i diplomirane med. sestre sa međunarodno priznatom IBCLC licencom, cilj nam je prenijeti nova saznanja o dojenju, međusobno razmijenti iskustva u radu sa majkama dojilja te prikazati naš dosadašnji radu u grupama za potporu dojenju.

BODOVANJE

Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika HLK kategoriziralo je i vrednovalo stručni skup sa 8 bodova za aktivno sudjelovanje te 6 bodova za pasivno sudjelovanje.

Hrvatska komora primalja vrednovala je stručni skup sa 10 (deset) bodova za aktivno sudjelovanje te sa 8 (osam) bodova za pasivno sudjelovanje.

Simpozij je u postupku bodovanja Hrvatske komore medicinskih sestara.

ROK PRIJAVE

Maksimalno možemo primiti ukupno 100 sudionika Simpozija. Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Prijave se primaju do 21. ožujka 2018.g. isključivo putem on-line obrasca koji se nalazi na dnu stranice.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 100,00 kuna na broj žiro računa udruge
 HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za Simpozij.

ROK ZA PRIJAVE

Prijave se primaju do 21. ožujka 2018.g. isključivo putem on-line obrasca koji se nalazi na dnu stranice.

Program 2. simpozija

Zlatni sponzori:

Biorela LOGO_milsing_logotip (2)

Bayer

 

Srebrni sponzori:

Uriage logo
mediforma

Simpozij podržali:

Logo_DZ Zg Centar
Mivela

Prijava na 2. Simpozij

Marjana Jakčin, bacc med teh,  IBCLC, tajnica HUGPD-a i Voditeljica organizacijskog odbora

Dinka Barić, mag.med.techn., IBCLC, Predsjednica HUGPD