4. Simpozij o dojenju – NOVI poziv

Poštovane/poštovani,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD poziva Vas na 4. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“ – praktična i savjetodavna podrška u rješavanju čestih poteškoća kod majki i male djece, koji će se održati u petak 11. rujna 2020.g. od 9,00 do 16,00 sati u dvorani Doma zdravlja Zagreb Centar, Avenija Vjećeslava Holjevca 22, Siget, Novi Zagreb.

Simpoziji će se održati u navedenom terminu ukoliko odlukom Nacionalnog kriznog stožera RH javna okupljanja budu odobrena sa određenim brojem sudionika te će se uskladit s njihovim preporukama.

Simpoziji je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

Program 4. simpozija

BODOVANJE

Sudjelovanje na Simpoziju bodovati će Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja i Hrvatska liječnička komora.

Naši ovogodišnji sponzori

Zlatni sponzor +

ewo_pharma

Zlatni sponzori

Uriagei
Bayer
Logo Baby sebamed

Srebrni sponzor

Salveo

 

Brončani sponzor

AlpenPharma In the name of Health

Simpozij podržali

DZ centar
Biorela LOGO_
Natural Wealth

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 200,00 kuna na broj žiro računa udruge
HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za Simpozij.

ROK PRIJAVE

Broj sudionika je ograničen. Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!
Prijave se primaju do 08. rujna 2020.g. isključivo putem on-line obrasca.

Prijava na 4. Simpozij

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Veselimo se vašem dolasku!

Predsjedništvo HUGPD

Naslovnica