8. Simpoziji HUGPD-a – poziv i prijave za sudjelovanje

dojenje, trudnica

PROGRAM VIII Simpozija HUGPD_ finalni programPROGRAM VIII Simpozija HUGPD_ finalni programPROGRAM VIII Simpozija HUGPD_ finalni programPoštovane kolegice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vam ispred Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju HUGPD-a najavljujem i pozivam Vas da sudjelujete na održavanju našeg 8. Simpozija „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“ – multidisciplinarni pristup podršici u dojenju!

Iskoristite ovu priliku i pridružite nam se svojim sudjelovanjem na zanimljivim predavanjima koja su za Vas pripremili naši ovogodišnji predavači koji svojom svakodnevnom praksom, kontinuiranim radom i utjecajem na širenje svijesti o važnosti dojenja u zajednici doprinose u razvoju ostvarivanja najoptimalnijih uvjeta i mogućnosti u pružanju podrške dojenju u zajednici.

Cilj nam je kao i do sada prenijeti nova saznanja o dojenju, međusobno razmijeniti iskustva u radu sa majkama dojilja te prikazati naš dosadašnji rad u zajednici i grupama za potporu dojenju.

Simpozij će se održati u petak 22. ožujka 2024.g. od 9,00 do 15,00 sati u dvorani Doma zdravlja Zagreb Centar, Avenija Vjećeslava Holjevca 22, Siget, Novi Zagreb.

Simpoziji je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

PROGRAM VIII Simpozija HUGPD_ finalni program

Prijave se primaju do 20. ožujka 2024.g. isključivo putem on-line obrasca koji se nalazi na dnu stranice.

ROK ZA PRIJAVE 

Maksimalno možemo primiti ukupno 100 sudionika Simpozija. Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Nakon vaše prijave primiti će te generiranu poruku da je vaša prijava zaprimljena.

Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

BODOVANJE

Simpozij je u postupku bodovanja Hrvatske liječničke komore, Hrvatska komora primalja i  Hrvatske komore medicinskih sestara.

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma održavanja Simpozija u iznosu od 35,00 eurana broj žiro računa udruge HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za Simpozij.

Prijava na 8. Simpozij HUGPD-a

Zlatni sponzori:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simpozij podržao: