Čestitka!

HUGPD

Dragi naši korisnici, poštovane kolegice i kolege, dragi partneri i članovi naše udruge!

U ovo predblagdansko vrijeme željeli bi se zahvaliti svima Vama koji ste omogućili i sudjelovali svojim doprinosom da se istakne značaj i vrijednost rada naše udruge kroz rad grupa za potporu dojenju i pružanju naše stručne podrške dojenju u zajednici.

To je oblik rada koji je izuzetno potreban svim obiteljskim zajednicama koje se dolaskom novog člana obitelji susreću sa potrebom podrške u dojenju; našim stručnim savjetima i razmjenom vlastitih iskustava sa svima koji se nalaze u sličnom životnom razdoblju.

Zahvaljujemo se svima Vama koji ste pokazali interes i aktivno sudjelovali u našim programima tijekom ove godine i svima Vama koji ćete se u njih proaktivno uključiti u idućoj godini, kao i u novim projektima i izazovima.

Rad, kvaliteta, entuzijazam, odgovornost i proaktivnost HUGPDa nikada nije bila upitna ali je važno isto moći pokazati kroz rezultate koje možemo mjeriti i na taj način prikazati i vrednovati naš rad.

HUGPD smatra da se uvijek može bolje, još puno bolje i zato će uvijek biti na putu u ostvarivanju postavljenih ciljeva!

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenja Vama i Vašim obiteljima želi radostan Božić i sretnu Novu 2015. godinu uz obilje zdravlja, ljubavi i veselja, nježnosti i blagosti, osmijeha i vedrine, vjere i snage!

Vaš HUGPD