IV Regionalna radionica u Rijeci

Održana je i četvrta u nizu regionalna radionica „Jedna patronažna sestra = jedna grupa“ u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko- goranske županije u Rijeci.

Zahvaljujemo se svim voditeljicama radionica, V.Čižmek, bacc.med.techn,  doc. dr.sc. A. Pavičić Bošnjak, prof. dr. sc. M. Ljubešić, A. Blažević bacc. med.techn., IBCLC i Ž. Skukan Šoštarić bacc.med.techn., IBCLC kao i Nastavnom zavodu javnog zdravstva Primorsko – goranske županije na ustupljenom prostoru.

Zahvaljujemo se i svim sudionicima koji su svojim prisustvom doprinjeli radnoj atmosferi i aktivnom prijenosu znanja koje nam je vrijedno u radu sa grupama za potporu dojenju.

Veliko hvala svim kolegicama koje su svojim angažmanom pomogle u organiziciji odvijanja radionica (registraciji sudionika, podjeli priručnika, letaka, postera i podjeli potvrdnica na kraju radionica).

Kratak osvrt na radionice u Rijeci.

Organizirali smo i održali uz veliku pomoć i financijsku podršku Ureda UNICEFa Hrvatska četiri regionalne radionice. U pripremi je i održavanje naše pete dvodnevne radionice – ”Trening za trenera” koju ćemo održati u Zagrebu 10. i 11. travnja 2015. a očekujemo odaziv po dvije kolegice iz svake naše Županije koje će preuzeti funkciju edukatorica budućih kolegica iz svoje Županije koje se žele uključiti u rad i koordinaciju GPDa.

O tome uskoro više u pozivima koje ćemo proslijediti za 10-tak dana ravnateljima i glavnim sestrama svih Domova zdravlja i isti će biti objavljeni na našoj web stranici.

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju !

Srdačno,
Vaš HUGPD