Online 5. Simpozij HUGPD-a – 14.svibnja 2021. – Poziv

Dinka Barić

Poštovane kolegice i kolege, poštovani prijatelji dojenja,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD održati će u petak 14. svibnja 2021.g. od 9,30 do 15,00 sati 5. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“ – Zaštitimo dojenje koristeći se postojećim prilikama i mogućnostima!

Simpoziji će se i ove godine održati online, u virtualnom obliku zbog radi epidemioloških prilika.

Teško prihvaćamo postojeću situaciju ali iako smo trenutno zaustavljeni u uobičajenim fizičkim kontaktima, nove tehnologije su nam omogućile da i dalje postoji kontinuitet u održavanju edukacija koje su ključne za što kvalitetnije pružanje podrške u dojenju.

Tijekom protekle godine snalazili smo se na različite načine, svatko od nas prema dostupnim mogućnostima, kako bi održali rad i postojanje osnovanih grupa za podršku dojenju.

Ono što nam je potrebno su točne i aktualne informacije iz područja dojenja kako bismo mogli osigurati i pružati što adekvatniju skrbi za majku i dijete u našem radu.

Simpoziji je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

[button type=”bd_button btn_large” url=”/wp-content/uploads/2021/04/PROGRAM-V-Simpozij-HUGPD_-program_dvije-str..pdf” target=”on” button_color_fon=”#CC00FF” button_text_color=”#ffffff” ]Program 5. simpozija[/button]

BODOVANJE

Sudjelovanje na Simpoziju u postupku je bodovanja Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske komore primalja i Hrvatske liječničke komore.

Naši ovogodišnji sponzori

Zlatni sponzori

Bayer
ewo_pharma

Brončani sponzori

AlpenPharma In the name of Health
Biorela LOGO_
Natural Wealth

ROK PRIJAVE
Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme! Prijave se primaju do 11. svibnja 2021.g. isključivo putem on-line obrasca.

Ljubazno molimo da prilikom registracije upišete svoje puno ime i prezime radi dodjele bodova od strane komora.

Prijava na 5. Simpozij

Upute i link za pristup i uključivanje u virtualnu dvoranu primit će te putem maila 12. svibnja 2021.

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do datuma njegovog održavanja u iznosu od 100,00 kuna na broj žiro računa udruge HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za Simpozij HUGPD.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Zahvaljujemo se prvenstveno svim predavačima kao i Sponzorima koji su svojim sudjelovanjem podržali održavanje cjelokupnog programa Simpozija.

Veselimo se što Vam možemo ponuditi sudjelovanje na ovom značajnom virtualnom događaju što je prilika koju ne treba propustiti!

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Predsjedništvo HUGPD