Online 7. Simpozij HUGPD-a 31.ožujka 2023. – Poziv

Poštovane kolegice i kolege, poštovani prijatelji dojenja,

Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju HUGPD održati će u petak 31. ožujka 2023.g. od 9,30 do 15,00 sati 7. Simpoziji o dojenju naslova „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“ – Znanja koja pomažu u savjetovanju majkama u dojenju!
Simpoziji će se i ove godine održati online, u virtualnom obliku.

Zdravstveni djelatnici koji sudjeluju u pružanju direktne podrške trudnicama i majkama sa malom djecom u dojenju trebaju biti informirani i imati dostupnost najnovijim informacijama o dojenju kako bi osigurali da majke koje to žele i trebaju imaju osiguranu najbolju moguću skrb i da im se omogući da ostvare uspješno dojenje.

Zato smo i ove godine pripremili interesantan program sa predavanjima i temama sa kojima se vrlo često susrećemo u našem svakodnevnom radu.

Simpoziji je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima koji sudjeluju u osiguravanju podrške u dojenju – patronažnim sestrama, primaljama, timovima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – pedijatrima, ginekolozima i liječnicima obiteljske medicine.

Program 7. simpozija

BODOVANJE

Sudjelovanje na Simpoziju bodovati će Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja i Hrvatska liječnička komora.

Sponzor Simpozija

ewo_pharma_1_rgb
Biogaja logo_1_

ROK PRIJAVE
Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!
Prijave se primaju do 28. ožujka 2023.g. isključivo putem on-line obrasca koji se nalazi na web stranici HUGPD-a

Prijava na 7. Simpozij

Nakon prijave upute sa linkom za pristup i uključivanje u virtualnu dvoranu primit će te putem maila 29. ožujka 2023.

K O T I Z A C I J A

Za sve sudionike potrebno je uplatiti kotizaciju do 28. ožujka 2023. u iznosu od 20,00 eura na broj žiro računa udruge HR 5223 60000 11022 74939 sa napomenom – kotizacija za 7. Simpozij HUGPD-a.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Zahvaljujemo se prvenstveno svim predavačima kao i Sponzorima koji su svojim sudjelovanjem podržali održavanje cjelokupnog programa Simpozija.

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Predsjedništvo HUGPD