Online edukacija za zdravstvene djelatnike o poštivanju KOD-a

Poštovane kolegice i kolege, poštovani prijatelji dojenja,

U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo i Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju HUGPD-a održati će se online edukacija

„ Poštivanje Međunarodnog pravilnika o načinu reklamiranja i prodaje zamjena za majčino mlijeko_KOD-a“

17.prosinca 2020.godine od 13.00 do 15.00 sati. u virtualnom obliku – online.

Edukacija je namijenjena svim zdravstvenim djelatnicima a posebno onima koji direktno sudjeluju u pružanju podrške u dojenju

Program


Zdravstveni djelatnici (primalje, patronažne sestre, pedijatrijski i ginekološki timovi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, timovi obiteljske medicine, pedijatri i medicinske sestre pri bolničkim odjelima, neonatolozi i ginekolozi) svakodnevno u svom radu u mogućnosti su pružati potrebnu skrb za rodilje, novorođenčad , dojenčad i malu djecu i ključni su nositelji pružanja adekvatne i stručne podrške u dojenju.

BODOVANJE
Sudjelovanje na Simpoziju bodovati će Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja i Hrvatska liječnička komora.

KOTIZACIJA se ne naplaćuje!

ROK PRIJAVE

Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme! Prijave se primaju do 15.prosinca 2020.g. isključivo putem on-line obrasca.

Prijava

Upute i link za pristup i uključivanje u virtualnu dvoranu primit će te putem maila 16.prosinca 2020.

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da se javite na mail udruge: info@hugpd.hr i/ili hugpd@hugpd.hr

Tematika poštivanja Kodeksa Međunarodnog pravilnika o načinu reklamiranja i prodaje zamjena za majčino mlijeko izuzetno je značajna i temelj je u osiguravanju optimalne podrške u dojenju.

Iduća godina biti će posebno obilježena upravo sa prihvaćanjem potrebnih smjernica koje će osigurati dodatnu zaštitu dojenju.

HUGPD nastoji kontinuirano omogućiti dostupnost o najnovijim saznanjima iz područja medicine dojenja i kroz organizaciju stručnih skupova i Simpozija ta znanja prenositi sa istim ciljem.

Zahvaljujemo se Gradu Zagrebu što je prepoznao i omogućio provođenje ovog važnog edukacijskog programa u cilju zaštite, promicanja i podrške dojenju u zajednici!

Veselimo se što vam možemo ponuditi sudjelovanje na ovom značajnom virtualnom događaju i priliku koju ne treba propustiti!

Veselimo se vašem dolasku!
Vaš HUGPD