3. Simpoziji HUGPD-a – prva obavijest

dojenje, trudnica

Poštovane kolegice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vam ispred Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju HUGPD-a najavljujem održavanje našeg 3. Simpozija „Majčino mlijeko – najdragocjeniji resurs za novorođenčad i malu djecu“ – podrška dojenju u zajednici.

Ove godine Simpozij smo tematski posvetili modelima i mogućnostima u osiguravanju mjera podrške lokalne zajednice u organizaciji i provođenju potpore u dojenju sa prikazom primjera dobre prakse koje je moguće ostvariti i realizirati na cijelom području Republike Hrvatske i što je želja HUGPD-a upravo kako bi podrška u dojenju bila jednako dostupna svima i ostvariva u svim obiteljskim zajednicama.

Pozivamo Vas da iskoristite ovu priliku i da nam se pridružite i sudjelujete na zanimljivim predavanjima koja su za Vas pripremili naši ovogodišnji predavači koji svojom svakodnevnom praksom, kontinuiranim radom i utjecajem na širenje svijesti o važnosti dojenja u zajednici doprinose u razvoju ostvarivanja najoptimalnijih uvjeta i mogućnosti u pružanju podrške dojenju u zajednici.

Cilj nam je kao i do sada prenijeti nova saznanja o dojenju, međusobno razmijeniti iskustva u radu sa majkama dojilja te prikazati naš dosadašnji rad u zajednici i grupama za potporu dojenju.

U nastavku pogledajte Program Simpozija a pozivi za prijavu objaviti ćemo početkom ožujka!

Dinka Barić
predsjednica HUGPD

Preuzmite program