Priručnik za voditeljice GPDu, letci namjenjeni roditeljima i poster HUGPDa!

Poštovane kolegice i kolege, voditeljice  Grupa za potporu dojenju!

Na našoj web stranici od sada su dostupni svi materijali koje su  HUGPD  i Ured UNICEFa Hrvatska izdali u sklopu provođenja projekta „Jedna patronažna sestra  = jedna grupa“.

Želja nam je da ovi materijali dođu do budućih roditelja i njihovih obiteljskih zajednica, majki koje doje i imaju potrebu za podrškom.

Ove pisane informacije uvijek je dobro dati  majkama i očevima uz usmeno savjetovanje i posebno u savjetovanju trudnica na trudničkim tečajevima kako bi ih se što ranije upoznalo sa postojanjem i  radom GPDa te vrijednostima koje dojenje nosi svim obiteljskim zajednicama.

Obnovljeno je izdanje priručnika za voditeljice GPDa koji je pripremila Doc.dr.sc. Anita Pavičić Bošnjak dr. med. spec. pedijatar, IBCLC ,  pruža potpune informacije o formiranju i načinu radu GPDa što će svim budućim kolegicama koje žele osnovati Grupu biti od velike pomoći ali i svim postojećim voditeljicama jer je popraćen i slikovnim prikazom svih opisanih tematskih cjelina a što dodatno obogaćuje opisano u priručniku.

Svi materijali odobreni su i od Ministarstva zdravlja koje je dalo svoju suglasnost za njihovu objavu.

——————————————————————————————–

Priručnik za voditeljice GPDa

Preuzmite dokument

——————————————————————————————–

Letak_ HUGPD
Letak_dojenje prijevremeno rodjenog djeteta
Letak_dojenje zdravlje i bliskost
Letak_ocevi dojenje
Plakat_Trebate pomoć u dojenju